JAARLIJKSE VLOOIENMARKT
langs de grachten in Ravenstein...

KRAAM BOEKEN

DE HUURPRIJS VAN EEN KRAAM IS € 28,- EN DE HUURPRIJS VAN EEN GRONDPLAATS IS € 15,-
DE AFMETINGEN VAN EEN KRAAM ZIJN 4X1 METER EN EEN GRONDPLAATS IS +/- 10 M2
VOORWAARDEN

Kraamhouders dienen onderstaande voorwaarden in acht te nemen alvorens zij tot boeking overgaan. Deze voorwaarden zijn opgesteld door de organisatie van het evenement Op Naar Ravenstein.

1. De unieke ligging en opstelling van deze markt laat het de organisatie niet toe om vooraf een toezegging mbt de plaats van uw kraam op de markt te doen. Op de marktdag zelf zult u door de organisatie een kraam (of grondplaats) toegewezen krijgen.
2. Het maken van een boeking voor een kraam of grondplaats betekent dat u akkoord gaat met de bovengenoemde huurprijs.
3.De boeking voor een kraam of grondplaats kan alleen middels bovenstaand aanvraagformulier aangevraagd worden en is uitsluitend bestemd voor kraamhouders die tweedehandsgoederen willen aanbieden. Het verkopen van etenswaren en/of nieuwe goederen is niet toegestaan.
4. Alle invulvelden zijn verplicht en dienen naar waarheid te worden ingevuld. Het niet juist of onvolledig invullen van bovenstaand aanvraagformulier, kan er toe leiden dat de organisatie niet in staat is een boeking voor u te maken.
5. Met het versturen van het aanvraagformulier, plaatst u een definitieve boeking. Waarmee u uzelf verplicht tot naleving van de voorwaarden.
6. U bent verplicht de bevestiging, die u ontvangt per email, op zondag 1 september mee te nemen en te tonen alvorens u op het marktterrein wordt toegelaten.
7. De organisatie behoudt zich het recht om uw aanmelding niet te accepteren en geen boeking voor u te maken. In dit geval zult u hierover per e-mail op de hoogte worden gebracht en zal onze reactie met een reden worden voorzien.