BEREIKBAARHEID

Klik op bovenstaande afbeelding of op de button hieronder om de routebeschrijving te bepalen via Google Maps.

Routebeschrijving

Zodra u Ravenstein met de auto nadert, volg dan de speciale parkeerborden die u zullen leiden naar de gratis parkeerweide. Deze parkeerweide biedt voldoende parkeergelegenheden en is slechts op 2 minuten loopafstand verwijdert van het marktterrein.

Ravenstein is tevens te bereiken via de volgende middelen:

OPENBAAR VERVOER

Ravenstein beschikt over een NS station dat zich op ongeveer 1 km van het centrum van Ravenstein bevindt. Elk half uur arriveren hier treinen, zowel uit de richting ‘s-Hertogenbosch alsook uit de richting Nijmegen. Op zondag rijden de treinen niet elk halfuur; zie www.ns.nl

PER BOOT

Ravenstein is per boot bereikbaar middels de aanlegsteiger aan de loswal en via de passantensteigers in de jachthaven van W.V. Windkracht 13, ingang km. 182 L.O.

VOETVEER

Voor fietsers en wandelaars is Ravenstein ook vanuit de provincie Gelderland te bereiken via een voet- en fietsveer over de Maas. Vanaf Niftrik naar Ravenstein of vanaf Batenburg naar Demen. De veerponten varen alleen in het toeristisch seizoen van april t/m september. Zie voor actuele vaarschema: www.uiterwaarde.nl. Men kan uiteraard Ravenstein ook bereiken via de brug over de Maas bij Ravenstein.