ZONDAG 4 SEPTEMBER 2022
de markt is geopend van 09.00 - 16.30 uur

‘OP NAAR RAVENSTEIN’

Jaar 2010 was een jubileumjaar voor Op Naar Ravenstein. Wat ooit is begonnen als een kleine vlooienmarkt is in 25 jaar tijd uitgegroeid tot een vlooienmarkt met ruim 250 kramen en duizenden bezoekers. Ter ere van het 25 jarig jubileum heeft Omroep Walraven enkele organisatoren geïnterviewd en een sfeer impressie op film vastgelegd.
Ook benieuwd naar deze beelden? Bekijk de uitzending.

Op zondag 4 september 2022 zal Op Naar Ravenstein voor de 35ste keer georganiseerd worden. En ondanks dat dit evenement nog steeds in alle opzichten groeiende is, heeft de markt z’n gemoedelijke sfeer behouden en trekt het jaarlijks duizenden bezoekers naar z’n unieke locatie langs de rustieke stadsgrachten van het vesting stadje Ravenstein (Provincie Noord-Brabant). Naast de kern van het curiosa en verzamelaanbod, wordt de vlooienmarkt opgevrolijkt met amusement, waaronder diverse gratis attracties voor de kinderen en een muzikale omlijsting. Daarnaast biedt de markt ook plaats aan een speciaal ingerichte kinderkleedjesmarkt. De markt is daarom uitermate geschikt voor jong en oud publiek. En niet voor niets kan met recht worden gesproken dat deze markt na vele edities nog steeds gekenmerkt wordt als de grootste en gezelligste buitenmarkt in de verre omgeving van Ravenstein. Alwaar iedere eerste zondag van september vele particulieren deelnemers hun koopwaar uitstallen en duizenden snuffelaars weer de weg vinden naar deze unieke locatie.

DATUM EN TIJD

Zondag 4 september 2022. De markt is geopend voor bezoekers van 9.00 uur tot 16.30 uur. U komt dan toch ook (weer) naar het evenement ‘Op naar Ravenstein’?

KENMERKEN MARKT

> gezelligheid voor het gehele gezin
> jaarlijks zo’n 6.000 bezoekers
> 250 kleurrijke kramen
> unieke locatie langs de stadsgrachten van Ravenstein
> kinderkleedjesmarkt (gratis deelname voor kinderen)
> voor kinderen gratis attracties + verrassing
> gezellige terrasjes
> ruim voldoende gratis parkeermogelijkheden aanwezig
> kinderen tot 10 jaar gratis toegang
> entree slechts € 3,00 per bezoeker, welke geheel ten goede komt aan diverse Ravensteinse verenigingen

De organisatie is i.s.m. Stichting Carnaval Ravenstein en diverse andere lokale verenigingen.

KRAAM HUREN

Heeft u interesse om een kraam te huren tijdens dit evenement, Klik dan op onderstaande button.

Kraam boeken

ROUTEBESCHRIJVING

Wilt u graag weten hoe u de markt in Ravenstein kan bereiken, Klik dan op onderstaande button.

Routebeschrijving

RAVENSTEIN

Niet alleen de eerste zondag van september is Ravenstein een bezoekje waard, maar Ravenstein is sowieso altijd een bezoekje waard. Wilt u weten wat Ravenstein nog meer te bieden heeft, bezoek dan de volgende website: www.toerisme-ravenstein.nl.

CONTACT OPNEMEN

Heeft u, ondanks de informatie die op deze website aangeboden wordt, een vraag aan de organisatie. Of hebt u tips en/of aanmerkingen op onze website, stuur ons dan uw reactie per e-mail naar [email protected]