JAARLIJKSE VLOOIENMARKT
langs de grachten in Ravenstein...

KRAAM RESERVEREN

Helaas is het momenteel niet meer mogelijk om een kraam (en/of grondplaats) te reserveren voor het evenement Op Naar Ravenstein op zondag 3 september 2023.

Belangrijke mededeling

Indien u nog wacht op een bevestiging van ons, kijk dan ook in uw SPAM folder. Want wij zijn erop geattendeerd dat bij met name Gmail en Hotmail accounts, onze e-mails mogelijk in de SPAM folder terecht komen!

De organisatie biedt u momenteel nog wel de mogelijkheid om op een reserve lijst te worden geplaatst. Deze reserve lijst zal worden geraadpleegd in het geval er afmeldingen worden ontvangen. Dit kan dus tot de vrijdag voorafgaand aan de markt het geval zijn. Echter met een plaats op de reserve lijst, kan er door de organisatie geen enkele garantie gegeven worden of een toezegging worden gedaan.

Bent u geïnteresseerd in een plaats op de reserve lijst, stuur dan een email met het onderwerp “Reserve lijst” naar aanmelden@opnaarravenstein.nl  met daarin uw naam, woonadres, telefoonnummer en het aantal gewenste kramen (grondplaatsen zijn niet meer mogelijk).