KRAAM RESERVEREN

DE HUURPRIJS VAN EEN KRAAM IS € 26,- EN DE HUURPRIJS VAN EEN GRONDPLAATS IS € 15,-
DE AFMETINGEN VAN EEN KRAAM ZIJN 4X1 METER EN EEN GRONDPLAATS IS +/- 10 M2

VOORNAAM

TUSSENVOEGSEL

ACHTERNAAM

TELEFOONNUMMER

E-MAILADRES

ADRES

POSTCODE

WOONPLAATS

UW RESERVERING – Maak uw keuze uit de onderstaande opties:
(Opmerking: Gezien de specifieke eigenschappen van het marktterrein kan de organisatie geen kraam met een direct aangrenzende grondplaats aanbieden.)

 1 kraam 2 kramen 3 kramen 4 kramen 5 kramen       1 grondplaats - Helaas is het niet meer mogelijk om een grondplaats te reserveringen. Alle beschikbare grondplaatsen zijn inmiddels gereserveerd.

IK GA AKKOORD MET DE HUURPRIJS EN DE VOORWAARDEN ONDERAAN DEZE WEBPAGINA

VOORWAARDEN

Kraamhouders dienen onderstaande voorwaarden in acht te nemen alvorens zij tot reservering overgaan. Deze voorwaarden zijn opgesteld door de organisatie van het evenement Op Naar Ravenstein.

1. De unieke ligging en opstelling van deze markt laat het de organisatie niet toe om vooraf een toezegging mbt de plaats van uw kraam op de markt te doen. Op de marktdag zelf zult u door de organisatie een kraam (of grondplaats) toegewezen krijgen.
2. Het maken van een reservering voor een kraam of grondplaats betekent dat u akkoord gaat met de bovengenoemde huurprijs.
3.De reservering voor een kraam of grondplaats kan alleen middels bovenstaand aanvraagformulier aangevraagd worden en is uitsluitend bestemd voor kraamhouders die tweedehandsgoederen willen aanbieden. Het verkopen van etenswaren en/of nieuwe goederen is niet toegestaan.
4. Alle invulvelden zijn verplicht en dienen naar waarheid te worden ingevuld. Het niet juist of onvolledig invullen van bovenstaand aanvraagformulier, kan er toe leiden dat de organisatie niet in staat is een reservering voor u te maken.
5. Met het versturen van het aanvraagformulier, plaatst u een definitieve reservering. Waarmee u uzelf verplicht tot naleving van de voorwaarden.
6. U bent verplicht deze bevestiging op zondag 3 september mee te nemen en te tonen alvorens u op het marktterrein wordt toegelaten.
7. De organisatie behoudt zich het recht om uw aanmelding niet te accepteren en geen reservering voor u te maken. In dit geval zult u hierover per e-mail op de hoogte worden gebracht en zal onze reactie met een reden worden voorzien.